21ce8915

Rozdáváme poukázky na prodloužení prázdnin!

Soutěž probíhá od pondělí 3. 9. 2017 do soboty 9. 9. 2017  (v případě lístků na představení Petr a Lucie do čtvrtka 7. 9. 2017). Výherci budou kontaktováni emailem. Soutěže se lze pod jedním jménem a emailovou adresou zúčastnit pouze jedenkrát – lze tedy soutěžit pouze o jednu ze čtyř soutěžních poukázek. Podrobná pravidla soutěže najdete zde.

1. MOŽNOST

Tato poukázka obsahuje dvě vstupenky na filmovou adaptaci Temné věže Stephena Kinga do kina CineStar a komiks Temná věž 1 – Zrození pistolníka. Poukázky platí do konce roku 2017. Pro zařazení do soutěže stačí vyplnit formulář níže. Pokud by se vám nezobrazoval, najdete ho také zde.

    

2. MOŽNOST

Tato poukázka obsahuje dvě vstupenky na premiéru divadelního představení Petr a Lucie podle milostné novely francouzského spisovatele Romaina Rollanda. Hrát se bude v Divadle Radka Brzobohatého 8. a 9. 9. 2017. Lístky budou k vyzvednutí na pokladně půl hodiny před představením. Pro zařazení do soutěže stačí vyplnit formulář níže. Pokud by se vám nezobrazoval, najdete ho také zde.

 

3. MOŽNOST

Tato poukázka obsahuje dvě vstupenky na dětský animovaný film Emoji ve filmu v kině CineStar a knihu samolepek Emoji, kde mohou děti zapojit svou představivost a doplnit stránky legračním a barevným způsobem. Poukázky platí do konce roku 2017. Pro zařazení do soutěže stačí vyplnit formulář níže. Pokud by se vám nezobrazoval, najdete ho také zde.

 

 

4. MOŽNOST

Tato poukázka obsahuje dvě vstupenky na filmovou adaptaci špionážního románu Vince Flynna – Americký zabiják a knihu Americký zabiják s filmovou obálkou. Film se bude promítat v tom nejkrásnějším prostředí – ve velkém sále Městské knihovny v Praze ve středu 13. 9. v 19:00. Lístek přijde výherci mailem a jeho jméno bude nahlášeno na guestlist. Pro zařazení do soutěže stačí vyplnit formulář níže. Pokud by se vám nezobrazoval, najdete ho také zde.

    

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *