35405ab5

Luxorcrew vol. 1

Knihy, knihy, knihy!

Tak vypadá život v Neoluxoru. A ten bychom teď rádi ukázali i vám!

Knížky, které vám na sociálních sítích doporučujeme, vybíráme poctivě a chceme vám je vždy prezentovat tak, jak si to zaslouží. Proto si na jejich focení dáváme obzvlášť záležet. Lezeme po žebřících, rochníme se bosí v právě zoraném poli a brodíme po kolena ve vodě, aby výsledek vždycky stál za to. Většinou pak za to stojí hlavně bordel, který při focení vznikne. A jeho uklízení tak zabírá zhruba stejně času, jako samotné pořízení fotky.

Čerstvě jsme pro vás v Neoluxoru spustili také knižní YouTube ve zbrusu nové podobě. Můžete se v něm spolu s námi procházet po knihkupectví, nenecháme vás přehlédnout žhavé novinky ani akce, dáme vám osobní tipy i doporučení na nejlepší knihy měsíce. Ale věřte, že i když má pak výsledné video pár minut, získat ty, které stojí za to, není zrovna lehký úkol.

Léto v knihkupectví je trošku klidnější. Víkendy tak můžeme trávit u vody, na dece, ve stínu pod třešní a v houpací síti. Tam nám zpravidla společnost dělají nové knížky a korektury. Abychom věděli, co vám příští týden doporučit na Facebooku a co za měsíc v magazínu Neoluxor živě!.

To jsme ještě v klidu. Jak se ale blíží uzávěrka magazínu, začínáme šílet. A takhle vypadají stoly našich grafiků těsně předtím, než jde Živák do tisku.

Když máme konečně padla, vyrážím na kafe vedle našeho kanclu. Pro jistotu nám tam někdo ještě většinou na zem vysype třpytky, abychom v nich mohli blbnout.

No a když máme volno, vyrážíme, ehm, jak jinak než za knihami. Na Světě knihy pijem pivo, cpeme se burgery a nabíráme sílu na další knižní maraton.

Tak to jsme my z #luxorcrew! A budeme se na vás těšit zase příště.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *