Neoluxor si váží svobody a za každý svobodný rok dává procento dolů.

25. 11. 2009 v 17.16

Jestliže jste si oblíbili nakupovat knihy ve výhodných akcích, i v listopadu Vám Knihkupectví Neoluxor dá důvod se zastavit. U příležitosti 20. výročí sametové revoluce připravilo ve svých knihkupectvích speciální akci: 20% slevu na stovku vybraných knižních novinek!

Když vzniká kniha, je to obřad, do kterého se zapojí autor s invencí a pokušením, vydavatel s odvahou a knihkupec s rozumem. To vše je ovšem možné pouze ve svobodné zemi. V té nesvobodné je třeba spojit autora s odvahou, vydavatele s cenzurou a knihkupce bez rozumu. Knihkupectví Neoluxor si svobodné podnikatelské klima uctí netradičním způsobem – slevou 20% z rovné stovky atraktivních titulů. Vznik firmy se datuje před 18 lety a pod zkušeným vedením majitelů se za tu dobu vyprofilovala jako síť knihkupectví se silnou pozicí na trhu. „Po celou dobu své existence jsme kapitálově i personálně plně česká firma, je tedy nasnadě, že svoje zákazníky, jejich mentalitu, radosti i starosti dobře známe“, říká Břetislav Janoušek, ředitel firem Neoluxor a Neopalladium. I v době krize jim umí vyjít vstříc a ve spojení s významným výročím vyvíjí úsilí, aby odcházeli spokojení. A tak kdo se v kterémkoliv ze 7 knihkupectví na frekventovaných místech Prahy zastaví ve dnech 16., 17. a 18. listopadu 2009, bude moci využít výhodné akce na vybrané knihy – za každý svobodný rok procento dolů.

Navštivte knihkupectví Palác knih Luxor na Václavském náměstí, Knihkupectví Neoluxor v OC Nový Smíchov, Dům učebnic a knih Černá Labuť Na Poříčí, Knihkupectví Neoluxor v OC Chodov, Palác knih Palladium, Knihkupectví Hlavní nádraží nebo Metro Dejvická a přesvědčte se, že knihy pro všechny je možné pořídit si i výhodněji. „Zákazníci možná budou překvapeni, kolik vánočních dárků si budou odnášet právě z našich prodejen“, dodává Janoušek, protože dobře ví, že kniha pod vánočním stromečkem nemůže chybět a nabídka ve výhodné akci bude skutečně zajímavá.