Knihy v Neoluxoru koupíte s „Pejskem“

24. 7. 2008 v 12.00

Ve virtuálním obchodě největšího knihkupectví v České republice, Neoluxoru, nyní zaplatíte snadno novou osobní elektronickou peněženkou PaySec.

Od července se na www.neoluxor.cz nákupy knih zjednodušují díky nové virtuální peněžence PaySec. Knihkupectví se tak zapojilo do v zahraničí již oblíbeného systému osobního bezplatného bankovnictví, který zjednodušuje a zbezpečňuje osobní finance nakupujících po internetu. „Počet zákazníků, kteří nakupují knihy prostřednictvím našeho internetového portálu se výrazně zvyšuje,“ říká manažer Neoluxoru Jiří Bílek a dodává, „proto jim chceme poskytnout možnost maximálního komfortu při nákupu oblíbených knih.“ Znamená to, že si klasicky klient vybere knihy nebo jiný sortiment na www.neoluxor.cz a jednoduše si při platbě zadá způsob platby PaySec. Poté je uživatel přesměrován na bránu PaySec, kde vyplní přihlašovací údaje a heslo. Obchodník obratem dostane potvrzení o transakci a dodá knihy na místo určení.

Co je PaySec?

Výhodou konta PaySec je hned několik. Pořídit si ho může každý uživatel internetu, pořízení i provoz konta je zcela zdarma a nákupy jsou s ním oproti dosavadním manipulacím s bezhotovostním platebním stykem po internetu bezpečné. Bezpečnost transakcí je zajištěna samotnou podstatou systému, který na rozdíl od běžných nákupů na internetu vyžaduje zadání údajů nakupujícího platební karty a osobních dat pouze jedinému, pro zákazníka smluvnímu a tedy důvěryhodnému partnerovi.

K vytvoření konta je potřeba pouze platný bankovní účet v jakékoliv bance, e-mailová adresa a mobilní telefon. PaySec se nabíjí platební kartou nebo převodem z běžného účtu kdykoliv a kdekoliv chcete. Výhodou tohoto systému plateb je, že uživatelé nikde nemusí zadávat nadbytečné, či citlivé údaje. Bezpečnost je zajištěna pomocí hesla a ověřovací SMS zprávy.