Jedinečné slevy až 80 % na stovky knih!

16. 11. 2009 v 17.15

Přijďte si v říjnu vybrat znamenité knihy do Neoluxoru v OC Nový Smíchov na Andělu, kde je ještě do konce října pořídíte v bláznivé superslevové akci už od 49,- Kč.

Milujete knihy? Máte rádi opravdové slevy? Pak máte důvod jít do knihkupectví Neoluxor v Obchodním centru Nový Smíchov na Andělu. Pro zákazníky ještě do konce října nabízíme superslevy 40 až 80 % na stovky knih. „Kdo bude chtít pořídit pěkné knížky jako dárek sobě nebo svým blízkým, určitě by měl přijít, protože jde svým rozsahem o naprosto jedinečnou akci,“ upozorňuje Jiří Bílek, manažer knihkupectví Neoluxor. Slevy se týkají několika stovek knih, ty pak pořídíte od 49,- Kč do 149,- Kč. „Největší zájem je určitě o dětské knížky, zákazníci využívají příznivých cen k nákupu vánočních dárků,“ soudí Jiří Bílek.

Knihkupectví Neoluxor na Smíchově je jednou z  neúspěšnějších prodejen knih v České republice. Obchod byl otevřen v roce 2001 a na ploše 584 m2 si zákazníci vybírají z obrovského sortimentu 25 tisíce knih všech literárních žánrů, velkou oblibu si získal i přítomný Knižní klub. Návštěvníci obchodního centra si zvykli na dostupnost knih na tomto místě a denně tak Neoluxor na Smíchově navštíví přes dva tisíce lidí. „Síť knihkupectví Neoluxor tvoří nyní sedm prodejen a Neoluxor na Smíchově je po Paláci knih Luxor na Václavském náměstí naší druhou, zákazníky nejoblíbenější prodejnou,“ říká Jiří Bílek z Neoluxoru.