Elektronické knihy také v Neoluxoru

28. 11. 2011 v 18.34

Vážení zákazníci, ve spolupráci s firmou Wooky nabízíme od 2. prosince na našich webových stránkách kromě klasických papírových také elektronické knihy.

Od spuštění služby jsou k dispozici stovky titulů od řady nakladatelů, zejména Euromedia Group. Elektronické tituly jsou přibližně o třetinu levnější, než tištěné knihy. Systém Wooky je inspirován zahraničním obchodem Amazon s čtečkou Kindle a Barnes & Noble s čtečkou Nook. Jde o komplexní systém spojující výběr, nákup a četbu e-knihy s důrazem na komfort zákazníka.

Zakoupené tituly si můžete přečíst na chytrých mobilních telefonech, stolních počítačích nebo tabletech, ale nově také na specializovaných tabletech. Jednou zakoupené knihy je možné prohlížet na všech zařízeních jednoho uživatele. Knihu lze začít číst na mobilním telefonu a pokračovat na stolním počítači. Zprovoznění i čtení je velmi snadné.

Podporovaná zařízení, pro čtení elektronických knih: telefony a tablety s operačním systémem Android, iOS (Apple iPhone, iPad, iPod Touch), dotykové telefony Nokia s operačním systémem Symbian a telefony s Windows Mobile.

E-knihy Wooky