Revival + soutěž o podepsané knížky

Příběh

Kdysi byli slavní. Říkalo se jim „čeští Rolling Stones“. Jmenovali se Smoke a před čtyřiceti lety je znal každý v Československu. V roce 1972 se rozpadli a nikdy se pořádně nevědělo proč. Každý ze čtyř bývalých muzikantů se s údělem rockera ve výslužbě vyrovnal po svém. Mají své životy, příběhy a nakonec i vlastní motivy k tomu, aby se Smoke zase dali dohromady. Jejich pohnutky a životy se nakonec potkají a oni svou kapelu obnoví. Je to jízda, užívají si života na pódiu, své muziky a věcí okolo. Všechny čeká spousta zábavy a spousta komických situací. Čeká je ale také poznání – odhalení tajemství, proč se vlastně skupina před lety rozpadla.

Trailer

Alice Nellis

Na filmy Alice Nellis se pokaždé čeká s napětím a její filmy mají na české poměry slušný úspěch – její Perfect Days vidělo 250 tisíc lidí. Poprvé se představila filmem Ene Bene, hořkou volební komedií, ve které více než o politiku šlo o mezilidské vztahy. Ty jsou ostatně námětem mnoha jejich filmů, třeba Výlet – rodinná road movie, kde cesta na Slovensko funguje jak katalyzátor rodinných vztahů, nebo film Tajnosti o rozpadu jednoho manželství a o touze po klavíru. Alice Nellis je první dáma českého filmu a film Revival toto její postavení potvrdil.

Soutěž

Napište nám, jaký název by měla vaše kapela. Pět autorů nejzajímavějších názvů od nás dostanou podepsanou knihu Revival. Odpovědi můžete posílat až do 24. července 2013.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *