Nestydaté romány

Obnažená

Je možné, aby dva emocionálně labilní a minulostí poznačení lidé, jimiž jsou milionář Gideon Cross a mladičká Eva Tramellová, navázali vztah – a udrželi si ho? Hluboké citové pouto mezi nimi sice vznikne, je však natolik zvláštní, že v jistých momentech se jejich vztah dá přirovnat k boji kdo s koho. Často je před rozchodem zachrání jen tělesná touha, protože jeden druhého až démonicky přitahují.

Spoutaná

Očekávaná druhá kniha z erotické trilogie Crossfire pokračuje dalšími osudy Evy a Gideona z Obnažené.

„Poddávám se jeho spalující vášni, která mě ničí, ale nedokážu od něho odejít. Žárlím a on mě prosí, abych mu věřila. Jsem k němu připoutána neviditelnými řetězy a nedorozumění, které mezi námi vzniká, protože jsme byli oba v minulosti poznamenáni bolestí, mě trhá srdce ve dví. Někde hluboko v duši ale vím, že my dva patříme k sobě…“

Hrana rozkoše

Mladá a krásná spisovatelka Dylan se rozhodla napsat pro změnu něco trochu jiného, trochu neobvyklého. Něco o sadomasochismu. Jenže jak se o tom dozvědět víc? Dylan se seznámí s nebezpečně přitažlivým Alekem Walkerem, který se svou zálibou v dominanci netají. Jejich první schůzka se ale zvrtne – Alek trvá na tom, že pokud má Dylan zasvětit do tajů bolesti a rozkoše, musí se mu plně podvolit. Pyšná Dylan se vždycky považovala za ženu, která má nad svými milenci navrch. Alekův návrh tedy přijme s přesvědčením, že se mu nepodaří ji zlomit…

Sbírka motýlů

Strhující erotický příběh, který prozrazuje, že i ženy si dokážou vychutnat sex bez lásky a když na to přijde, nebojí se plnit si své sexuální fantazie, stejně jako muži. Lucii je dvacet sedm a už šest let žije se svým přítelem. Věří na lásku a věrnost, sní o pohádkové svatbě. Svého přítele by nikdy nepodvedla, tedy až na ten orální sex na firemním večírku, který se přece nepočítá…. V den narozenin místo toužebně očekávaného prstýnku přijde studená sprcha. Rozchod.

Sex v Praze

Erotická novela pro ženy vypráví o třech kamarádkách – Haně, Mileně a Lucii, které milují sex a otevřeně o něm diskutují na pravidelných kafíčkách. Majitelka luxusní restaurace Milena hledá své štěstí v manželství s Robertem a stále má co objevovat, oduševnělá herečka Lucie prožívá krátkodobé vztahy, než se seznámí s Francouzem – studentem politologie Christophem a okouzlí ji jeho galantní přístup k ženám. Podnikatelka Hana odmítá známého pražského politika a zamiluje se do záhadného muže z nonstopu.

Hračka

Děj románu se odehrává na Seychelských ostrovech, v exotickém ráji, kam noha běžného smrtelníka téměř nevkročí. Luxusní prostředí privátního letoviska, vyhledávaného světovými celebritami, je popsáno pohledem mladé české ženy. Ta se zde setkává se svým osudovým mužem a prožívá vášnivý a intenzivní vztah, hraničící s posedlostí. Literární styl autorky Sylvy Lauerové je výrazný svým moderním přístupem k jazyku, je velmi sugestivní, má strhující tempo a zachovává si prvky autenticity.

Otrok

Otrok je šokující román, ve kterém autorka zcela otevřeně a bez zábran popisuje detaily intimních scén striktně definovaného sadomasochistického vztahu a poukazuje na vnitřní touhu násilně ovládat na straně jedné a touhu být ovládán na straně druhé. Nutí čtenáře překročit onu pomyslnou hranu dnes stále ještě tabuizovaného tématu. „Otrok“ je kniha, u které budete nuceni odložit všechny své předsudky. Ale před tím, než vyřknete svůj ortel, že autorka zašla příliš daleko, kniha sama vás naprosto přirozeně postaví před podobnou otázku: Jak daleko jste ochotni zajít vy?

Vlhká místa

Vlhká místa jsou exkurzí k posledním tabuizovaným tématům současnosti. Charlotte Rocheová se ve svém románu odvážně, radikálně a provokativně bouří proti všeobecné hygienické hysterii a sterilní estetice časopisů pro ženy, proti standardizovanému pojetí ženského těla a jeho sexuality – a vypráví přitom nádherně divoký příběh dívky poživačné i zranitelné zároveň.

Modlitby klína

Román vypráví příběh tří úplně obyčejných dnů v životě Alžběty Kiehlové – výchova dětí, terapie a biopatraviny patří k jejímu životu stejně jako společné návštěvy bordelu s manželem. Alžběta, žena krátce po třicítce, je neurotická, rezervovaná a také vždy připravená na nejhorší. Bojí se téměř všeho – s výjimkou sexu. Jen při milování se dokáže uvolnit a nestydí se za nic.

Hrad oběti

Když roku 1969 vydal Bernard Noël pod pseudonymem Urbain z Orlhaku novelu Hrad oběti, vyvolal senzaci a kniha se hned zařadila mezi největší díla francouzské erotické literatury. Autor vypráví o dlouhé sexuální iniciační cestě odehrávající se na tajemném, odlehlém ostrově, kde hrdina je vyvolen coby milenec Luny a podniká dantovskou výpravu jednotlivými úrovněmi utrpení a extáze.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *