Neshánějte učebnice, přijďte si pro ně

Základní školy

Ať už máte doma prvňáčka, nebo váš školák navštěvuje druhý stupeň, všechny potřebné učebnice najdete u nás. Počítání, psaní, zeměpis, dějepis nebo občanská nauka. Seženete u nás knihy všech nakladatelů školních učebnic.

Odborné a střední školy

Učí se vaše dítě na kuchaře, truhláře nebo instalatéra? Je na učilišti nebo střední škole nebo na gymnáziu? Nabízíme vám učebnice pro všechny možné předměty.  Matematika, fyzika, chemie, český jazyk nebo dějepis. Máme učebnice výtvarné výchovy, ekonomiky nebo účetnictví. Díky nim se můžete připravit na maturitu, nebo i na přijímací zkoušky na vysokou školu.

Jazykové učebnice

V našich knihkupectvích najdete velký výběr jazykových učebnic pro všechny typy škol. Ať už jsou to učebnice anglického, německého, francouzského, španělského, ruského nebo italského jazyka, najdete u nás vše, co budete potřebovat. Máme také slovníky, jazykové příručky a gramatické tabulky.

Speciální školy

Palác knih Luxor má pro vás úplnou nabídku učebnic a školních potřeb pro žáky speciálních škol a pro děti s různým typem a různou hloubkou postižení a různými potřebami.

Školní potřeby

Výbava do školy nikdy nebyla tak snadná. Kromě učebnic do školy potřebujete i sešity, tužky, pravítka, školní obaly a další položky školní výbavy. V Paláci knih Luxor, v Palladiu a v knihkupectví Černá labuť najdete bohatou nabídku školních potřeb.

Máte kartu ISIC/ITIC? Pak si řekněte o slevu 10%, platí nejen na učebnice, ale na vše zboží z naší nabídky.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *