Ježíšek v Neoluxoru

Ježíškův organizační plán:

1.  Najít ty nejlepší knižní dárky

Dali jsme dohromady 8 předních českých nakladatelů, aby nám pomohli vybrat knížky, které jsou krásné, univerzální, udělají radost a rozhodně s nimi nešlápnete vedle. Domino doporučilo ty nejlepší romány pro ženy, např. Dokonalou chuť a Otevřené manželství, Kniha Zlín kromě Přízraku vybrala i něco z literatury faktu včetně novinky Marcuse Chowna, Host favorizoval třeba Bertíka a čmuchadlo a Washingtonský dekret, CooBoo vybralo young adult knihy v čele s Podivuhodným a krásným soužením Avy Lavender i knihy pro děti ve stylu Malého poseroutky, Knižní klub přišel se svými bestsellery Zmizelá, Vraždy s monogramem a dalšími, Fortuna Libri vybrala romantiku jako Láska na třetí i náročnější literaturu jako Syn správce sirotčince, žebříčku Joty vévodilo Podivné město a pro dámy Body Book a Metafora se zaměřila hlavně na biografie jako Edith Piaf či Ma Vie: Můj život.

2.  Vybrat obdarované

Ve skladu, kde kolegové balí objednávky, jsme náhodně vybrali 200 ještě otevřených balíčků, do kterých pak nic netušícím zákazníkům přidáme malý knižní dárek.

3.  Dát dohromady tým dárkových poradců a baličů

Pár knihomolů z Paláce knih Luxor a několik blogerů, kteří pro vás píší recenze, vybrali, co do jaké objednávky vložíme. Nestříleli jsme od boku, ale volili knihy podle toho, co si u nás objednáváte. Třikrát jsme prošmejdili celé knihkupectví, vybrali dárkové balicí papíry a šlo se na to.

4.  Všem napsat hezké vánoční přání

Nejlepší krasopisci společně s partou masérek zatuhlých prstů se chopili kartiček a psali a kreslili a udělali jenom 4 chyby!

5.  Všechny vánoční dárky pečlivě zabalit a odeslat

6.  A už si jenom přát, abychom se s výběrem dárku trefili a udělali radost

Touto akcí bychom chtěli všechny čtenáře a milovníky knih vyzvat k tomu, aby i oni letos na Vánoce naplánovali knižního Ježíška a všem ukázali, že když se vybere ten správný titul, úspěch je zaručen. Tak veselé Vánoce a bohatou knižní nadílku!

Pár momentek z natáčení:

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *