24 hodin se Zdenkem Novákem

6:30 – První kontakt s mailovou schránkou. Zvláštní, během noci pouze 4 zprávy? Kolega PP vstával opět dřív než já.

7:00 – Snídám s dětmi, které mě vytrvale přemlouvají, abych je odvezl do školy a nemusely na autobus. Odmítám to a vysvětluji, že v Čakovicích pokaždé skončím v nekonečné koloně!

7:30 – Vezu děti do školy.

8:00 – Stojím v Čakovicích v koloně. Můj druhý kontakt s mailovou schránkou.

8:30 – Porada s redakcí. V červnovém ediční plánu vybíráme TOP tituly a předsouváme ještě jeden z července. Čeká nás žhavé léto.

9:30 – Dorazily „dnešní“ knížky, mezi nimi Kráva nebeská. Na tu jsem se těšil. David Duchovny (Mulder z Akta X) by měl víc psát.

10:00 – Po firmě kolují čerstvé fotky malého Filipa. Zuzka (naše PR) právě porodila. Velká gratulace: 3,89 kg, 52 cm. Neuvěřitelné!

10:05 – Scházíme se s dodavatelem našeho stánku na knižní veletrh Svět knihy a ladíme detaily nábytku. Kreslíme mu to na tabuli a on si to z tabule překresluje na papír. Proč mu to vlastně nekreslíme rovnou na papír?

11:30 – Oběd. Servírka hádá, co si dám z denního menu – trefuje se.

12:15 – Ze studia posílají rozhlasový spot na Dokonalého cizince. Proč nemám hlas, jako Martin Stránský? Musí to mít všechno jednodušší.

12:30 – Píše asistentka Dmitryho Glukhovského, že se autor těší na návštěvu Prahy, přeje krásné Velikonoce a má radost z toho, že se točí film podle jeho Metra 2033. Také z toho mám radost. Filmy knížkám pomáhají.

13:00 – Doháním maily a zmeškané hovory.

14:00 – Porada marketingu. Představujeme si chystané kampaně, rozdělujeme úkoly.

15:30 – Píše nám jedna významná FIT autorka, že koncem května přiletí. Neprozradím víc, ale uděláme všem FIT ženám velkou radost.

16:00 – Odpolední káva, venku prší, ale nestmívá se, je už jaro.

17:30 – Odjíždím domů. Tunel Blanka snad postavili kvůli mně. Ušetří mi tak hodinu denně.

18:00 – Jedu pro nejmladšího syna na trénink. V šatně nějaké nebohé dítě právě řeší krádež mobilu a páru bot. Jak se chudák dostane domů? Jede v tréninkových sálovkách. Vyřešeno.

19:00 – Večeře.

19:30 – Beru psa na větší procházku. Už neprší. Carrie je vděčná, skáče jako blázen.

22:00 – Události komentáře, hrůza.

23:00 – Poslední kontakt s mailovou schránkou.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *