Vyhrajte 5x dovolenkový pobyt pro dva v rakouském Salcburku

Podmínkou účasti v soutěži je jakýkoliv nákup nákup v prodejnách Neoluxor nebo na e-shopu a následná online registrace na http://www.neoluxor-salzburg.eu, vyplněním dotazníku včetně zadání čísla dokladu z nákupu (unikátní kód účtenky nebo číslo objednávky při nákupu na e-shopu), zodpovězení soutěžní otázky. Nákup a online registrace musí být učiněni v době konání soutěže. 

Zaregistrovat se do soutěže je možné vícekrát, avšak každý doklad o nákupu smí být v soutěži použit pouze jednou. Každý soutěžící může získat pouze jednu výhru v soutěži. Soutěžící je povinen uschovat originál nebo kopii dokladu o zaplacení soutěžního nákupu za účelem ověření platné účasti v soutěži a za účelem vydání výhry. Pokud soutěžící nepředloží platný doklad o nákupu, bude ze soutěže vyřazen. V takovém případě výhru získává účastník, který se umístil jako další v pořadí. Soutěže se může zúčastnit každá fyzická osoba starší 18 let (osoby mladší 18 let se mohou zúčastnit pouze se souhlasem svého zákonného zástupce) s trvalým pobytem na území České republiky.

Výhru získá celkem pět soutěžících, kteří splnili všechny podmínky účasti v soutěži uvedené v těchto pravidlech a jejichž odpověď na tipovací otázku bude správná nebo bude nejblíže správné odpovědi. 

Výhrou v soutěži je 5 dovolenkových pobytů

5x pobyt pro 2 osoby v Salcburku, ubytování na 4 dny/3 noci ve 4* hotelu se snídaní, včetně třídenní slevové městské karty „SalzburgCard“. 

Výhry budou odevzdány výhercům ve formě pobytového poukazu – voucheru, platného do 31.10.2016. Termín čerpání bude upřesněn mezi výhercem a poskytovatelem pobytu, dle volných kapacit partnerských hotelů (kromě rakouských svátků). Výhry budou předány výhercům poté, co předloží k ověření příslušný doklad z nákupu a prokáží svoji totožnost platným dokladem. Termín a způsob převzetí výhry bude stanoven po vzájemné dohodě výherce a organizátorů soutěže. V případě, že se organizátorům soutěže nepodaří zkontaktovat výherce do 21 kalendářních dnů ode dne oznámení o výhře, nebo si v tomto termínu výhru z jakýchkoliv důvodů nepřevezme, organizátoři určí  nového výherce, který se umístil jako nejbližší v daném pořadí.

Výherci:

  • Ivana Landsingerová
  • Vlastimil Průša
  • Martina Sywalová
  • Lenka Kasíková
  • Lucie Vítková

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *