3aac7c26

Velká harrypotteří soutěž

Knižní svět nebere samozřejmě podobnou událost na lehkou váhu a slaví spolu s Harrym. V Čechách se tak letos těšíme a ještě můžeme těšit na celou řadu harrypotteřích novinek.

V únoru vyšly omalovány Kouzelná místa a postavy, v březnu překrásná Fantastická zvířata a kde je najít. V dubnu přibyla druhá kniha Filmové magie. A zcela čerstvou novinkou na trhu jsou učebnice Harry Pottera v novém krásném hábitu: Bajky Barda Beedlyho, Famfrpál v průběhu věků a Fantastická zvířata. Aby toho nebylo málo, od června začíná vycházet celá série s novými obálkami, ilustrovanými Jonny Duddlem. První díl bude k sehnání od 5. června, další poté vždy s odstupem dvou měsíců. A v říjnu je tu v pořadí třetí Jim Kay se svými kouzelnými ilustracemi.

#generacepotter zkrátka nepřijde zkrátka. A protože i my jsme její součástí, přidáváme se k oslavám Harryho výročí a máme pro vás taky jedno jedno překvapení.

Velkou harrypotteří soutěž!

Pravidla jsou jednoduchá:

Jsi také jedním z generace Potter? Ukaž! Vyfoť fotku na téma #generacepotter. Ať už to budeš ty v kouzelnickém klobouku, tvoje první salátové vydání Kamene mudrců nebo máslový ležák. Fantazii se meze nekladou. Obzvlášť pokud jde o svět kouzel.

Instagram: Sdílej fotku pod #generacepotter #velkaharrypotterisoutez #harrypotter20let a s označením @neoluxorcz.

Facebook: Pošli nám svoji fotku do zpráv, napiš k ní #generacepotter a my ji zařadíme do alba #generacepotter, kde si ji budeš moct prohlédnout spolu s ostatními a hlasovat.

Email: Sociální sítě nejsou tvoje gusto? Nevadí! Zúčastnit se můžeš i tak. Pošli fotku s předmětem #generacepotter na email [email protected] a my ji zařadíme mezi ostatní do alba #generacepotter na našem Facebooku, kde pro ni ostatní budou moct hlasovat.

Velká harrypotteří soutěž probíhá  od 22. 5. – 18. 6. 2017.

V rámci férovosti o vítězích rozhodne jak nejvyšší počet lajků (1. místo na Facebooku a Instagramu), tak naše porota (ostatní výherci na Facebooku a Instagramu).

Autoři prvních tří  nejlepších fotek z Facebooku i Instagramu se mohou těšit na kouzelné knižní balíčky, zbylí výherci na zbrusu nového Harry Pottera a kámen mudrců s obálkou Jonny Duddla.

Výherci budou vyhlášeni na našem Facebooku, Instagramu a blogu 26. června 2017, v den, kdy uplyne přesně dvacet let od vydání první knihy o Harrym Potterovi.

Úplná pravidla soutěže naleznete zde.

Tešíme se na setkání s generací Potter! Vaše #luxorcrew

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *