Soutěž LUXOR – Všude samí lháři

SOUTĚŽ: Vyhrajte audioknihu Všude samí lháři!

Chcete dát šanci fenoménu audioknih, ještě ale potřebujete malé popostrčení? Nebo si zkrátka chcete rozšířit svou audioknihovnu o napínavý příběh od královny psychothrillerů Shari Lapeny? Zasoutěžte si s námi o digitální audioknihu Všude samí lháři, kterou máme pro tři z vás! V aplikaci Můj Luxor si ji potom můžete vychutnat kdykoliv a kdekoliv – třeba i při cestě do práce, úklidu nebo sportu.

Co je třeba udělat pro šanci na výhru jedné ze tří digitálních audioknih Všude samí lháři?

Do soutěže se zapojíte přes odkaz níže – stačí vyplnit vaše kontaktní údaje a správně odpovědět na soutěžní otázku. Tři účastníci vyhrají audioknihu Shari Lapeny Všude samí lháři, která jim bude nahrána do uživatelského účtu v aplikaci Můj Luxor.

Soutěž končí v neděli 11. srpna ve 23:59, výherce kontaktujeme e-mailem a jejich jména zveřejníme na blogu.

O thrilleru Všude samí lháři:

AK940712

Další bravurní příběh od královny rodinných psychothrillerů. Z městečka Stanhope doslova sálá klid a bezpečí. Než se ztratí devítiletá Avery, dcera místního bezúhonného lékaře. Než se zjistí, že její otec William ji krátce před jejím zmizením uhodil. A že udržoval tajný poměr se ženou bydlící o několik bloků dál. William se stane podezřelým číslo jedna, ale ne jediným. Někdo Avery viděl nastupovat do auta jednoho mladíka. A své nejlepší kamarádce tvrdila, že má staršího přítele. Najednou tady každý na někoho něco ví. Ale dá se tu vůbec někomu věřit? A připravit se na pravdu o tom, co se stalo s Avery?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *