Nakupte v knihkupectví Quadrio a vyhrajte víkend s Havlíkovou přírodní apotékou

Jak se zapojit a vyhrát?

Stačí nakoupit v knihkupectví Neoluxor Quadrio od 1. 9. do 30. 9. 2015 za minimálně 399 Kč, vyplnit řádně soutěžní kupon, který je součástí paragonu od nákupu, zodpovědět tipovací otázku a ústřižek vhodit do osudí. Hlavní výhru vyhrává přesný nebo nejbližší správný tip. Každý nákup nad 499 Kč bude navíc odměněn ručně vyrobeným olejovým mýdlem.

Tipovací otázka: Kolik druhů bylinek používá Havlíkova přírodní apotéka při výrobě svých produktů?

Úplná pravidla soutěže

Během trvání akce lze každý den od 11:00 do 18:00 využít poradenství odborníků z Havlíkovy přírodní apotéky nebo si zakoupit některý z jejich produktů. 

Havlíkova přírodní apotéka

Havlíkova přírodní apotéka čerpá z tradičních receptur věhlasného a vášnivého českého lékárníka minulého století PhMr. Karla Havlíka. Karel Havlík zastával názor, že nejlépe pomáhá sama mocná příroda. Vyráběl kosmetiku podle vlastních receptur a ze zdravých přírodních surovin, které si sám sbíral. Zároveň využíval i tradiční osvědčené receptury sahající až do 17. století. Bohužel únor 1948 činnost pana lékárníka zastavil a jeho věhlasnou sbírku kosmetických receptur zasunul hluboko pod grandiózní nástup chemie do našich každodenních životů.

Havlíkova přírodní apotéka v současnosti znovuobjevuje kouzlo a sílu pozapomenutých receptur a s respektem je obohacuje o moderní vědecké poznatky a možnosti nových technologií. To nám bylo umožněno mimo jiné díky vstřícnému přístupu vnučky pana lékárníka – slečně Anně Braslavcové. 

Hotel Růže v Českém Krumlově

Hotel Růže v Českém Krumlově je jeden z nejkouzelnějších butikových hotelů v České republice. Je situován v bývalé jezuitské koleji ze 16. století v unikátním historickém centru města, které je zapsáno na seznam UNESCO. Hotel Růže je ideální volbou pro ty, kteří hledají příjemné romantické místo a služby na nejvyšší úrovni. Všech 70 pokojů je zařízeno s důrazem na komfort a jednotlivé detaily. Klenby, stropy, unikátní fresky a malby jsou autentickou součástí hotelu.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *