Na cesty se Scratch mapou a knihami

Připněte si na svůj Pinterest naši infografiku:

Scratch mapa je ideální dárek pro všechny cestovatele. U nás v Neoluxoru si můžete pořídit stříbrnou Scratch mapu světa, zlatou Scratch mapu světa a stříbrnou Scratch mapu Evropy. Vždy, když navštívíte nějakou zemi, můžete ji na své mapě označit a zaznamenat tak historii svých cest – stačí seškrábat svrchní vrstvu (třeba mincí). Na mapu lze dokonce i psát, tak si nezapomeňte poznamenat, jaké knihy jste na svých cestách četli. Každá mapa je zabalená v pevném tubusu a uvnitř najdete navíc i fixu, špendlíky na připnutí mapy na zeď, hadřík, škrabadlo a visačku na kufr.

Každé místo má svůj příběh a každý příběh má své místo – do Španělska s románem Čas mezi šitím, do Francie s Vincentem, k Itálii se hodí 100 dní štěstí, do Turecka si přibalte Istanbulskou mozaiku, Německo si užijete se špionážním thrillerem Nejhledanější muž, na cestách po Velké Británii vás bude bavit Mortdecai, Česku jsme vybrali Poslední aristokratku a Polsku Nezaplatitelného, k Rusku doporučujeme Lazarovy ženy, do Švédska jeďte s Půjčiti stříbro, loupiti zlato a cestu do Norska vám zpříjemní Krev na sněhu.  

Soutěž (ukončena)

Scratch mapy se nám moc líbí, o to víc ve spojení s knihami. Vyhrajte jednu z výše uvedených map a k tomu knihu dle vlastního výběru. Zapojte se do soutěže, která končí 21. června 2015. Následující den vybereme 3 vítěze.

Úplná pravidla soutěže

Výherci:

  • Natálie Kasalová 
  • Šárka Urešová
  • Klára Kostková
Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *