Chcete mít doma „Neklidného muže“? Máme jich pro vás pět!

Jak jste se již mohli dočíst v naši recenzi, Neklidný muž je kniha, která má vše, co má dobrý thriller mít. Napětí, tajemství, výraznou postavu (v tomto případě komisaře Wallandera) a čtivý děj. Víme, že rádi soutěžíte a tak si s námi o tuto knihu můžete zahrát.

Henning Mankell je velmi zajímavá osobnost a díky naší soutěži se o něm dozvíte něco víc. Věděli jste o tom, že založil filmovou společnost? Nebo kolik knih s komisařem Wallanderem napsal? Na toto všechno se vás budeme ptát, a správné odpovědi vás mohou dovést k účasti na slosování.

Posledním soutěžním dnem je neděle, 23. října 2012. Připravili jsme pro vás pět otázek a do slosování bude zařazen každý, kdo odpoví na všechny z nich správně. Nejedná se o nic těžkého, odpovědi na některé z nich najdete i ve zmiňované recenzi. Výherci budou po skončení soutěže obeznámeni a pro výhry si mohou přijít do Paláci knih Luxor na Václavském náměstí v Praze.

A pozor, není to jediná výhra! V knize od nás dostanete speciální záložku, kterou jsme připravili k desátému výročí Paláce knih Luxor. Nalákat vás také může krátká ukázka z knihy.

Přejeme vám hodně štěstí.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *