Hlavní roli v knize hrají tentokrát vepřové a hovězí maso. Recepty jsou podrobně popsány osvědčeným způsobem „krok za krokem“ tak, aby i zdánlivě „složitý“ pokrm uvařil i absolutní začátečník. Svou jednoduchostí a použitím běžně dostupných surovin zaujme kniha každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.
Chcete si užít vlastní masovou hostinu nebo obdarovat nějakého pravověrného masožravce?
Odpovězte správně na všechny otázky a pak si držte palce.
Maso zamíří k 5 výhercům.
Soutěž je platná do 5. února.
Soutěž je již ukončena, výherci se stávají: J. Černín, A. Nechvátalová, M. Kubišta, V. Červinek, P. Vlčková
Napsat komentář