Podcast Knihkupectví Luxor – Pastoral Brothers

Podcast Knihkupectví LUXOR: Rozhovor s Pastoral Brothers – Boží týpci

Nový díl podcastu Knihkupectví LUXOR je na světě! Do něj si tentokrát Ivana pozvala Pastoral Brothers – dva kluky, influencery a faráře Českobratrské církve evangelické, kteří pomocí videí, memes i stories ukazují, že církev v dnešní době nemusí zůstat zakonzervovaná v minulosti.

Pro Jakuba Helebranta a Karla Müllera víra v Boha hodně znamená, proto ji moderní a zábavnou formou předávají i ostatním. A to nejen na svém YouTube kanálu Pastoral Brothers a v podcastu Beer & Bible, ale i ve svých knihách: Boží kniha a Boží příběhy aneb Biblické bizáry u čtenářů sklidily úspěch, novinku Boží týpek už píšou – máte se tedy na co těšit, zatím si ale můžete ukrátit čekání u poutavého rozhovoru.

Sluchátka do uší, nechte se inspirovat!

Pokud vám unikly předchozí díly, všechny z nich najdete na Spotify i Apple Podcasts.

Začtěte se do prvních dvou knih Pastoral Brorthers:

9788026444671

Na počátku bylo pivo – a u něj mladí evangeličtí faráři Karel Müller a Jakub Malý dostali boží nápad. Co takhle založit farářsko-youtuberskou dvojici? A protože zázraky se dějí, jejich kanál Pastoral Brothers skutečně vznikl a sbírá zástupy sledujících, mezi kterými jsou i ateisté. Jak Karel s Jakubem vnímají Desatero? Kde se víra protíná se vztahy a sexualitou? Nejen to se dozvíte v hloubavé i zábavné sbírce textů, které řeší duchovní otázky s nadhledem.

Věděli jste, že Noe si občas rád přihnul a vytuhnul tak, jak ho pán Bůh stvořil? Že Ónan vůbec neonanoval? Nebo že Hospodin dovolil satanovi, aby si z chudáka Jóba udělal rohožku? Jak vidno, pořádné bizáry nejsou jen výsadou moderní doby a internetu – Bible jich je plná. Všechny ty vraždy, čuňačiny a podivnosti ale mají i překvapivý přesah do současnosti. Poznejte je z různých úhlů a popřemýšlejte nad nimi s dvojicí nejpopulárnějších českých farářů!

9788026446811

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *