Neoš doporučuje: Uprděná audiokniha

Když se někde objeví něco o prdění, je jasné, že z toho bude velký hit. Dospěláci to sice moc nechápou, ale děcka ví, co je na světě důležité. A tak jsem se samozřejmě i já dostal k audioknize Doktor Proktor a prdicí prášek. Proč audiokniha? Knížku už mám přečtenou, to zas jo, ale tam si to prdění můžete tak maximálně představovat, v audioknize vám ty stovky různých prdů naservírují pěkně do ucha, a to je fakt moc fajn.

Tuhletu pecku vydal OneHotBook, a to jsou hrozně sympatičtí lidi, co si ty audioknihy opravdu vymazlují, tak to mám rád. Konkrétně Proktora namluvil David Novotný a tenhle chlapík to s hlasem vážně umí. Nejvíc se mi líbil v jeho podání Bulík, to je frajer! Líza je správňačka a hlásek má trochu éterický (a pan Novotný ji dal moc pěkně) a doktor Proktor je zase docela mimo. Možná až moc mimo. Na to, že je tak chytrý, bych čekal, že bude trochu zadumanější. Na druhou stranu má ten nejlepší chrochtavý smích, jaký jsem kdy slyšel, a hezky mrmlá i při svých marných pokusech o prdění.

Abych se zastavil u toho nejdůležitějšího, tedy, jak v téhle audioknize ty prdy vlastně zní. Je mi jasné, že každý člověk má svůj unikátní zvuk, ale tady v rámci zjednodušení asi použili přiskřípnutý balónek. Do mikrofonu jim ve studiu nikdo neprděl (i když se nemůžu zbavit představy, jak tam pana Novotného krmí fazolemi a čočkou, a pak čekají, co z něj vyleze).

Nejmamutějším plusem je hudba. 14. kapitolu jsem si do sluchátek přehrával hned několikrát a ihned se naučil Na krásném modrém Dunaji na hřeben, přesně tak, jak to tam bylo. A kdyby mě náhodou někdy zavřeli do vězení (i kdyby to bylo to nejstřeženější na světě, tedy Finsko), tak si to tam budu celé dny pobrukovat.

Audiokniha Doktor Proktor a prdicí prášek je prdlá, prďácká a prdonautí a máma mi už do čepice našívá speciální audioknižní sluchátka, abych ji mohl poslouchat kdekoliv. Ptáte se, v čem jsou výjimečné? To vám řeknu, až mi dojde potvrzení z patentového úřadu, že je budu moct vyrábět jen já. Tak se mějte, Proktora si dejte (audioknihu kvůli prdění a knížku si k tomu přibalte, protože má hezké obrázky).

Hodnocení: 99 % (to procento dolů je za to, že v bookletu není ani malý vzorek prdicího prášku)

Autor: Neoš

BONUS: Tahle reklama na prdicí prášek se mi moc líbí, i když jí prd rozumím:

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *