Když hlava a srdce nejdou ruku v ruce

Vše, co Grace má, si musela vybojovat. Postavu, úspěch i lásku, a tak není divu, že o sobě talentovaná zrzka pořád pochybuje. Co když nebude svému kolouškovi Jackovi stačit? Je tak mladý a pořád při chuti. Ona má třiatřicet let, pro většinu žen je to čas akorát na vdavky a děti. Měla by se tomuto všeobecnému diktátu podřídit?

Grace se cítí jako mezi mlýnskými kameny. Jack je na propagačním turné ke svému novému filmu a ona zůstává sama v New Yorku s Michaelem, který režíruje muzikál, ve kterém Zrzka hraje hlavní roli. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby si ti dva nebyli v minulosti až příliš blízcí. A z Michaelovy strany jsou city pořád vřelé. Zrzka si je jistá jedinou věcí – Jacka miluje nadevše a udělá všechno pro to, aby byl šťastný…

Tato letní oddechovka je pokračováním úspěšného románu Alice Clayton Kdopak je ta zrzka?Jedná se o sérii knih, která se veze na oblíbené vlně erotických románů. Autorka však příběhům dodává šmrnc v podobě příjemného, ztřeštěného humoru.

Hlavní hrdince Grace bych její věk tedy rozhodně netipovala. Chová se šíleně, občas jedná jako puberťák, Jack je její pravý opak, i když je o tolik let mladší. Ale stará pravda praví, že opaky se přitahují. Tuto ústřední dvojici skvěle doplňují vedlejší postavy v podobě nejlepších přátel Grace, kteří jsou stále nablízku.

Román Zrzka se odhaluje vydává nakladatelství Mladá Fronta ve své edici Erotic. Ocení jej především čtenářky, které hledají lehčí čtivo na dovolenou nebo si chtějí jen odpočinout od kolotoče běžného každodenního života. Tahá vás neposedné dítko za nohu? Manžel od televize volá, že chce večeři? Šéf v práci prudí? Právě vy potřebujete tento jednoduchý příběh, napsaný podle osvědčené šablony láska, sex a špetka humoru.

Hodnocení: 70 %

Autorka: Barbora Javorková

K dipozici také e-kniha.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *