Kdo by si nechtěl udělat prázdniny v Paříži?

Jediné, co kdy v životě chtěla Mia dělat, bylo tancovat. Její sen ovšem vzal za své ve chvíli, kdy skončila pod koly auta. Nezbylo jí tak nic jiného, než se podřídit přání otce a dělat to, co chtěl on. Únikem před nechtěnou budoucností je jí jeden víkend v Las Vegas. Na vlastní kůži tak zjistí, jaké to je prožít nezapomenutelnou noc v městě nikdy nekončící zábavy.

Jaké je její překvapení, když se druhý den probudí s prstýnkem na ruce a velice útržkovitými vzpomínkami na divokou a pěkně žhavou noc v náručí muže, kterému o sobě prozradila téměř vše a to naprosto bez zábran. Za všechno ovšem může jeho kouzlo, díky němuž se snad poprvé cítila být sama sebou, nemusela myslet na budoucnost a prostě si užívala života.

A když jí Ansel nabídne, že by s ním mohla odjet do Paříže a dát jejich manželství alespoň nějakou šanci, vidí v tom Mia skvělou únikovou cestu. Kdo by mohl odolat muži tak vtipnému, pohlednému a naprosto svůdnému jako je Ansel? I kdyby se snažila, osudu člověk stejně neunikne.

Autorská dvojice Christina Laurenová udělala díru do světa díky své knižní prvotině Božský bastard, která si rychle našla své nadšené publikum a dokonce se dostala do hledáčku filmových studií. Na úspěch prvních tří knih Božské série tak navazují sérií novou a stejně povedenou.

Není nouze o vtipné i lehce trapné scény, osudová setkání, pochybnosti, divoká rozuzlení a pořádně žhavé chvilky. To vše okoření magické prostředí Paříže a nějaká ta francouzská slovíčka, která umí Ansel správně zašeptat. Ruku na srdce, může být docela jedno, co šeptá, dokud nepřestává mluvit.

A protože mám přesně tento styl vyprávění ráda, knihu jsem si užila od začátku do konce. Líbí se mi, že jsou autorky stále dostatečně kreativní, a i když je všem dopředu jasné, o čem to tak asi může být, dokážou překvapit a pořádně navnadit. Oba hlavní hrdinové jsou sympatičtí a chápete pohnutky obou, ačkoliv mužský protějšek je pro vás valnou většinu času naprostou záhadou a čekáte, co se bude dít dál.

Kniha je určená všem fanouškům erotických romancí, kteří ví, do čeho jdou a těší se na další skvělý čtenářský zážitek. 

Hodnocení: 95 %

Autorka: Petra Sýkorová

K dispozici je i e-kniha.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *