Karetní hra Prozření

RECENZE: Karetní hra Prozření prohloubí vztahy a otevře mysl

Znáte ten pocit, jak už 10 let vídáte Petra, Honzu i Veroniku, potkáváte se ráno na badmintonu, někdy na společném obědě a s Veronikou skoro pravidelně na večerním pátečním drinku. Řekli byste, že to jsou vlastně vaši nejbližší kamarádi, ale přitom vlastně nevíte, co toho člověka nejvíce těší. Co považuje za svůj největší úspěch, čeho se nejvíce bojí, nebo kvůli čemu to všechno dělá…

Zní vám to povědomě? Nalaďte se na osobnější vlnu a poznejte své přátele o něco blíže s diskuzní karetní hrou Prozření! A abychom jen neradili, rovnou jsme ji za vás i vyzkoušeli. O čem hra je a jak to dopadlo? Čtěte dál!

hlavní foto prozření 2000x1000

Prozřením vstoupíte do světa hlubokých rozhovorů, nečekaných odhalení a opravdového porozumění. Pokud jste někdy toužili poznat své přátele, partnera nebo dokonce sami sebe na zcela nové úrovni, tato společenská hra je k tomu ideální cestou!

O čem je karetní hra Prozření?

Prozření není jen tak obyčejná karetní hra. Je to cesta do hlubin lidské mysli, kde každá karta představuje klíč k odemčení skrytých komnat vašich myšlenek a emocí. Hra je určena pro dospělé i mladší hráče, kteří se nebojí plnit specifické úkoly a odpovídat na unikátní otázky (někdy lehce terapeutické). Odhalovat tak své nitro, svá opravdová přání, touhy nebo třeba strachy.

IMG 7951

Cílem hry není vítězství v tradičním smyslu, ale dosažení lepšího porozumění a hlubšího spojení s ostatními hráči.

A jde se hrát!

V krabičce najdete přes 80 hracích karet. Ne všechny karty obsahují otázky, některé obsahují i úkoly, které vás přimějí o sobě něco povědět. Kartu si vždycky bere váš protihráč a dává vám úkol nebo otázku. Pravidla jsou naprosto jednoduchá, o to hlubší však mohou výsledky!

„Přišel bys raději o prst na noze, nebo o přístup k internetu na celý život?“

Hráčce na tahu se tato otázka se zdála jednoduchá, až úsměvná – nikdy by si přece nenechala zohavit tělo. Ovšem vzápětí se ukázalo, že s touto odpovědí je v celé skupině jediná. A hned byla na světě vášnivá a zajímavá 10minutová diskuze!

IMG 7935

Další úkol? Mluv o sobě 2 minuty tak, aby ses jen vychloubal(a). Ideální příležitost říci svým přátelům všechny ty věci, na které jste hluboce pyšní. Pro někoho to může být téměř mission impossible, pro jiného zase příležitost zmínit hromadu věcí, za kterou si ho kamarádi možná dostatečně necení.

Pro koho je hra určena?

Prozření je ideální pro páry, přátele, rodiny nebo skupiny lidí, kteří se chtějí navzájem lépe poznat. Je skvělým nástrojem i pro terapie, seberozvojové workshopy nebo jednoduše pro večery strávené s lidmi, na kterých vám záleží a chcete je doopravdy poznat. Připravte se na nezapomenutelné chvíle, které vás sblíží a pomohou vám lépe pochopit nejen vaše blízké, ale i sami sebe.

Jak karetní hru Prozření hodnotíme?

IMG 7918

Doporučujeme všema deseti! Přivedla nás k tématům, na která by nejspíš v běžné konverzaci řeč jen tak nepřišla – a kromě toho, že nás hra zkrátka a jednoduše bavila, nám pomohla poznat přátele zase z trochu jiné stránky.

Co také považujeme za důležité zmínit je fakt, že pravidla hry umožňují otázky přeskočit, pokud vám není komfortní na ně odpovídat. Kartičky navíc neobsahují žádné sprosté či příliš intimní otázky a úkoly – nemusíte se tedy bát, že by vás hra zaskočila něčím nepříjemným. Jejím cílem zkrátka není dostat vás do úzkých, ale poznat jeden druhého a strávit společně kvalitní čas. A to se jí daří skvěle! S kým si ji zahrajete vy?

Děkujeme vydavatelství Hablamos za poskytnutí hry k vyzkoušení.

Jeden komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *