Dukanova dieta – jak zhubnout napořád

Pierre Dukan před třemi lety ohromil svět se svou dietou, která přinesla revoluci v hubnutí. Přináší čtyři fáze a každá z nich má pro tento proces jiný význam. Ta první je zaměřena na rychlý úbytek kilogramů a jíst se smí jen bílkoviny. Pierre Dukan připravil seznam stovky povolených potravin, které v této fázi smíte jíst. V další fázi například střídáte dny s bílkovinami s dny bílkovino-zeleninovými. A tak dále. Každá fáze je dopodrobna popsána a čtenáři poskytuje dokonalý návod.

Dukanova dieta je ověřená dlouhodobými zkušenostmi a představuje jeden z nejefektivnějších způsobů, jak kila shodit a znova nepřibrat. Naučí vás, jak si dopřát chutné jídlo bez výčitek svědomí.

Tuto dietu si oblíbila řada světových celebrit, například Jennifer Lopez nebo manželka britského prince Williama Kate Middleton.  Pierre Dukan je francouzský lékař a odborník na zdravou výživu a účinnost své diety si dlouhodobě testoval. Jen v jeho rodné Francii ji vyzkoušely 3 miliony Francouzů a stala se velkou nadějí pro ty, kteří se o redukci váhy neúspěšně pokoušeli řadu let.

Teď se můžeme i my přesvědčit o tom, že Dukanova dieta je jedním z nejúčinnějších způsobů, jak zredukovat svou váhu a změnit jídelníček správným směrem.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *