Dárky od srdce pro potěšení jazyka

Také máte kamarády, kteří už mají prostě všechno a nad obyčejnými dárky z obchodů tak trošku ohrnují nos? Není nic jednoduššího než jim něco vyrobit. I když…. možná, že to vlastně tak jednoduché není. Co potřebujete, je vhodný recept, a ten bohužel jen tak v ledajaké kuchařce nenajdete. Proto je tu kniha Dárky z mojí kuchyně, příručka, která obsahuje desítky neuvěřitelně kreativní nápadů z vaší kuchyně.

A je to ještě lepší – kniha se snaží člověku poradit, jak vyrobit dárek z domácích ingrediencí a zabalit ho do materiálů, které máme doma. Žádné drahé papíry a stuhy! I díky tomu pak všechny dárky vypadají lépe. Naučíte se, jak vyrobit nejrůznější džemy, pesta a omáčky. Od těch klasických jako je broskvová marmeláda až po čatní ze zelených rajčat. Upečete si sušenky, připravíte pralinky, ukuchtíte bonbony. Extra moderní jsou teď i domácí sirupy, kterých v knize také pár je.

Nejvíc vás však nadchnout fotografie, které doplňují každý recept a návod. Jsou to právě obrázky, které vás přimějí se okamžitě pustit do tvoření.

Tato kniha je to pravé pro zkušené kuchaře i nováčky. Je inspirativní a plná vkusných nápadů, podrobná a jednoduchá, neobtěžuje těžkými recepty, které vyžadují složitou přípravu a nesmyslné ingredience. A navíc, to co podle ní vytvoříte, nemusí být jen dárky, ale i dobroty, které spořádáte vy sami.

Hodnocení: 90 %

Autorka: Dáša Čechová

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *