Nudíte se? Kupte si Rubik’s Futuro Cube!

Z toho důvodu jsme pro vás vybrali zábavnější a praktičtější činnost, která nikdy neomrzí. Tou je Rubik´s Futuro Cube vyrobená českými autory. Jedná se tak trochu o hračku budoucnosti, jelikož zvládá nejen nepřeberné množství her, ale umí i mluvit a k jejímu ovládání neslouží žádná tlačítka. Hlavní náplní jsou hry a hlavolamy, které reagují na podněty jako je poklepání nebo rotace. Kostka si také občas zavibruje, promluví, nebo rozsvítí barevné diody, díky kterým komunikuje. Má zkrátka vše důležité k tomu, aby potrápila nejen motoriku, ale hlavně mozkové závity.

Důležitou věcí je, že se kostka neustále zdokonaluje a její aktualizace se provádí jednoduše přes USB konektor, takže se může stát, že jí za celý svůj život nestihnete dohrát a vaši vnuci ji budou používat jako cennou retro hračku, která jim nedá spát.

Navíc se nemusíte se bát, že by se jednalo o zábavu pro jednotlivce. Pokud budete mít v blízkosti další nadšené hráče, tak ani s tím nemá kostka problém. Bezproblému komunikuje s ostatními kostkami v dosahu pěti metrů, takže můžete vyzvat někoho z vašich přátel na souboj. Pokud by se Vám stalo, že dohrajete všechny hry a začali byste se trošku nudit, můžete si sami vymyslet vlastní hru, kterou pak vývojáři mohou předat dál tisícům uživatelů, a to samé platí pro ostatní hráče. Takže variace her je v tomto případě opravdu nepřeberná.

Kostka stojí 2 599 Kč což je za celoživotní zábavu přiměřená částka. Výrobek vydrží (jen pozor, pokud vám nějaká hra nepůjde, nedoporučujeme házet kostkou proti zdi) a díky pravidelným aktualizacím si udrží vyspělou úroveň, která se může posouvat průběžně s technologickým vývojem.

Takže nakrmte doma své mývaly a pojďte si s námi zahrát třeba vícerozměrného hada, tetris nebo kvapík!

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *