e98e9611

Nové knihkupectví Luxor v OC Chodov otevře týden Knižní hvězdy v Luxoru

A je to tady! Po měsících důkladného plánování a tvrdé práce pro vás příští týden otevíráme zbrusu nové knihkupectví Luxor v pražském Centru Chodov. Naši vlajkovou loď a novou tvář knihkupecké sítě Neoluxor.

Nový není jen design, nýbrž celé pojetí knihkupectví. To už nemá být jen obyčejným obchodem s knihami, ale prostorem pro knihomoly, pro uspokojení a setkávání lidí, které spojuje stejná vášeň. Ke čtení a ke knihám.

Chceme, abyste se do nového Luxoru zamilovali na první pohled, chtěli se vracet, nechtěli odejít, cítili se příjemně, útulně, mezi svými a zkrátka jako doma!

Strávit u nás můžete klidně celý den! Čekat na vás budou sedací pytle, domácí kakao nebo prvotřídní káva, které budou navíc při nákupu na 499 Kč zdarma.  Chybět nebude ani dětský koutek. Jednoduše vše připraveno na pohodové odpoledne mezi knihami.

Otevření knihkupectví bude doprovázet velkolepý týden Knižní hvězdy v Luxoru! Od 18. – 24. 9. Se můžete těšit na dny plné autogramiád, dárků, akcí, překvapení a knihomolského programu.

Dorazí osobnosti knižního světa jako Radka Třeštíková nebo Bára Nesvadbová. Těšit se můžete na Daru Rolins či českého Jamie Olivera. Na své si přijdou malí i velcí fanoušci komiksu, na které čeká odpoledne se Čtyřlístkem nebo Zaklínačem. A každý den se bude soutěžit o televizi. Zkrátka pro každého něco!  Všechny podrobnosti najdete v programu níže.

Budeme se na vás těšit osobně!

Vaše #luxorcrew

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *