Neoluxor, to nejsou jen knihy

Na sklonku roku přijde vhod velký výběr diářů (včetně náplní do diářů), záznamníků a notesů. Nevtíravý a vytříbený vzhled nabízí značky Filofax a Mignon. Kdo chce budit pozornost, může sáhnout po barevných, nádherně zdobených diářích Paperblanks. V dárkovém provedení jsou v Neoluxoru k dostání i vizitkáře a jiné luxusní výrobky s velikostí akorát do kabelky od firem Online a Clarefointaine.

K zápisníkům se hodí stylové psací potřeby. V Neoluxoru lze zakoupit špičkové výrobky firem Parker, Pelikan, Porsche, Caran d’ache, Waldman, Online a Scheaffer. S potěchou lze s nimi psát třeba dopisy – slavnostní dopisní sady jsou rovněž součástí bohaté nabídky. Tu doplňují také fotoalba.

Občas je ale třeba pořídit něco odlišného a neexistuje univerzálnější dárek, než čokoláda. Tu v Neoluxoru zastupuje značka Lindt s širokou paletou čokoládových potěšení. Další skvělou volbou je káva, čaj či jiné pochutiny z Afriky, Střední a Jižní Ameriky, všechny pod označením Fair Trade. Potraviny Fair Trade pocházejí z „férového obchodu“, který zaručuje co nejvyšší možný zisk z prodeje pro tamější farmáře a výrobce.

Na závěr zbývá jediné: všechno zabalit. Balicí papíry, tašky, krabice, krabičky v různých provedeních i velikostech jsou samozřejmostí. K nákupu přidejte vánoční přání, pohledy či ubrousky pro štědrovečerní stůl a Vánoce mohou začít.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *