Nejoblíbenější česká leporela

Nikdy není příliš brzy začít pěstovat lásku ke knihám: Nejoblíbenější leporela pro nejmenší

Pevné stránky, které zvládnou i nešetrné zacházení dětských ruček (a nějaké to ožužlání, když rodiče odvrátí zrak), a k tomu barevné obrázky, pro které je lákavé jimi listovat několikrát denně – to jsou dva základní předpoklady, které musí správné leporelo splňovat! Vybrali jsme pro vás ta, která jsou u nejmenších vůbec nejoblíbenější. Máte je všechna?

Kouzelné čtení s Albi tužkou

Albi tužku snad není třeba představovat – pro mnoho rodičů představuje záchranu doma i na cestách. Sama čte i zpívá, stačí se dotknout stránky kterékoliv knížky z edice Kouzelné čtení. A zatímco děti zabaví, rodiče budou žasnout, jak to funguje. Úplně jednoduše: Je to zkrátka kouzlo…

Nejoblíbenější Kouzelné čtení pro nejmenší:

Kontrastní leporela

Ideální první knížka pro novorozence? Kontrastní leporelo! Miminka totiž jednotlivé barvy začínají rozeznávat postupně – kontrastní obrázky je ale zaujmou i přesto, že zatím nevidí tak dobře jako dospělí. Černobílá leporela tak přispívají nejen rozvoji zraku, ale i ke zdravému vývoji v prvních 12 měsících života.

Nejoblíbenější kontrastní leporela:

Série s Péťou

Bezkonkurenčně největším hitem je série logopedických leporel, kterou provází veselý klučík Péťa. Ta roste spolu s dětmi. Hravě a poutavě, navíc za doprovodu krásných ilustrací, vaše děti díl po dílu naučí mluvit – od jednoduchých slabik se přes slova, věty a artikulaci dostanete až k vyprávění.

První díly pro nejmenší:

Minipedie

Sázka na jistotu? Dětská leporela od nakladatelství Svojtka&Co! Oblíbená série MiniPEDIE vaše nejmenší hravou formou poučí o nejrůznějších aspektech života: O zvířátkách, pocitech, lidském těle nebo třeba chození na nočník. Pohyblivé Montessori prvky navíc procvičí jemnou motoriku.

Nejoblíbenější MiniPEDIE:

Obrázkové příběhy

Na prostorných stránkách leporel z bestsellerové série Obrázkové příběhy se toho děje tolik! Lidé, zvířátka a věci jsou vždy nakreslené s jedinečným charakterem, aby je děti mohly dobře poznat a skamarádit se s nimi. Můžete si vytipovat postavu a sledovat ji na všech stránkách. Co dělá a s kým se setkává? Nechte dítě kreativně tvořit vlastní příběh!

Nejoblíbenější Obrázkové příběhy:

Leporela s Krtečkem

Odvěká klasika, kterou snad ani není třeba představovat – sympatického kresleného Krtečka milují děti už po několik generací. Příběhy Krtka a jeho kamarádů, které znáte z televizních obrazovek, jsou i na stránkách leporel naprosto okouzlující, série Krtek a jeho svět zase děti naučí barvy, tvary nebo třeba čísla.

Nejoblíbenější leporela s Krtkem:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *