f59ae725

Vařte jednoduše & dokonale!

Kuchařina je pro Romana Vaňka velkou vášní. Vaření na plný úvazek se ale nevěnuje odjakživa. Vystudoval výtvarnou školu v Praze, pracoval jako obuvní nákupčí a jako první začal do Evropy dovážet brazilská vína. Nakonec ale svět obchodu opustil, postavil se ke sporáku a začal nejen vařit vynikající jídla, ale pustil se také do kulinářské osvěty.

Dnes je šéfem Pražského kulinářského institutu, který navazuje na tradici špičkové československé kuchyně za první republiky, je producentem odborných kuchařských DVD a spolu s kolegy vydává kuchařky pro širokou veřejnost.

Na nové edici Jednoduše & dokonale spolu s Vaňkem jako vždy pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. V tuto chvíli si můžete vybrat již tři kuchařky na různá témata – KUŘE, ZELENINA A LUŠTĚNINY a nejnovější MASO. Knihy obsahují vždy více než 100 barevných fotografií a skoro stovka receptů, kde vždy hraje prim výše zmíněná surovina.

Recepty připravené z běžně dostupných surovin jsou v knize zpracovány osvědčeným způsobem „krok za krokem“, aby se v nich ani začátečník neztratil. Svou jednoduchostí edice zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.

Tuto edici vřele doporučuje i zpěvák Ondřej Ruml, který si Vaňkovo MASO vybral v rámci akce #luxorplnikniznisny.

Nevěříte, že vařit můžete skutečně jednoduše a dokonale? Roman Vaněk vás o tom přesvědčí!

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *