c1b35b1b

TÝDEN V KNIHÁCH #7

Křest Michala Viewegha

Začneme pozváním na slavnostní akci, kde vás všechny moc rádi uvidíme! Ve středu 3. dubna od 17.hodin budeme v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí křtít novou povídkovou sbírku Michala Viewegha Povídky o nelásce. Křtít bude herecké duo Simona Stašová a Marek Vašut. Takže bude spousta legrace, na to vemte jed. 🙂

Pozor, pozor!

Všem milovníkům a milovnicím neapolské tetralogie! Italské prozaičce Eleně Ferrante vyjde další kniha! Dny opuštění by měly spatřit světlo světa už za pár dní a anotace o knize říká, že její hlavní hrdinka je „žena stržená vírem svých emocí a dávných vzpomínek“.

Skvělou zprávu máme i pro všechny fanoušky magické ságy o Harrym Potterovi! Mohou se totiž těšit na knižní vydání Pobertova plánku! Vyjde na konci dubna a bude to maximálně hravá knižní záležitost!

Jelikož se u nás stále něco děje, máme pro vás ještě jednu pozvánku. Ve čtvrtek 4. dubna pokřtíme společně s herečkou a velkou milovnicí pejsků Patricií Solaříkovou knihu Psí tinder. Zaujal vás název knížky a říkáte si, o čem že taková knížka bude? Jde o veselé vyprávění o hledání muže snů z pohledu lehce náročného psa. Tak přijďte, jste všichni zváni! Křtíme od 17.30 v Paláci knih na Václavském náměstí!

Na závěr jen připomeneme naši tuze očekávanou akci, a to besedu a autogramiádu Larse Keplera, na kterou vás zveme v úterý 9. dubna od17. hodin v Paláci knih Luxor. Bude to velké! 🙂

Doufáme, že se s vámi uvidíme!

Luxor, v knihkupectví jako doma

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *