419bda2e

TÝDEN V KNIHÁCH #2

Cara Delavingne není je světově úspěšnou modelkou a herečkou – zahrála si třeba ve filmové podobě románu Johna Greena Papírová města – nyní je i úspěšnou spisovatelkou. V českém překladu jí vyjde kniha Zrcadlo, zrcadlo na konci dubna!

Jedním ze skvělých hostů veletrhu Svět knihy 2019 bude i švédský spisovatel Stefan Ahnhem. U nás mu vyšly dva úspěšné krimi romány Oběť bez tváře a Devátý hrob. Už jste je četli?

Autor knihy Muffin a čaj Theo Addair bude mít již velmi brzy “venku” svou novinku! Kniha Koláčky a spiklenci vyjde koncem března a máte se na co těšit – není skvělá jen obsahem, má opět mimořádně krásnou obálku, o kterou se s vámi podělíme zase příště! 🙂

Už jste to slyšeli?

Ano, přesně to, o čem teď všichni mluví! Chystá se nový román Aleny Mornštajnové a už skoro klepe na dveře! Kniha Tiché roky vyjde 25. dubna a my vás o ní budeme dopředu informovat recenzí, ukázkou a také soutěží. Stay tuned!

* * * 

Na závěr dnešního Týdne v knihách vás pozveme na úterní akci v Luxoru, dorazí totiž samotná francouzská literární hvězda Delphine de Vigan. Od pěti do sedmi odpoledne si v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí můžete nechat podepsat své knihy a prohodit s autorkou pár slov 🙂

Luxor, v knihkupectví jako doma

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *