3b2727b5

Akční dny v Luxoru

Důvod k radosti se vždycky hodí. A my vám ho chceme dát hned několikrát do týdne! Proto jsme pro vás vymysleli AKČNÍ DNY. Čtyřikrát v týdnu – v pondělí, středu, pátek a neděli u nás seženete jeden knižní bestseller s 50% slevou!

Dny jsou rozděleny tematicky, takže si vybere opravdu každý! 
Ať už jste fanouškem thrillerů, milostných románů, komiksů, motivačních knížek nebo třeba potřebujete novou učebnici či průvodce na dovču. Jednotlivé dny najdete na konci článku.

Akce platí ve všech kamenných knihkupectvích Luxor (klikni pro seznam poboček).Tak se v daný den stavte omrknout, jaká knížka je právě ve slevě. Najdete ji na pokladnách i na speciálních stojanech u vchodu do prodejny.

Chytré pondělí nastartuje nový pracovní týden. Nastartuje se i vy díky motivačním a vzdělávacím knihám. Je čas naučit se nový jazyk? Proniknout do tajů současné ekonomiky? Chcete zlepšit svůj život? Obohaťte se každé pondělí chytrou knihou a ušetřete 50 %!

Zamilovaná středa vás přesvědčí, že láska má mnoho podob – může být vášnivá, bláznivá, nešťastná, dramatická, ale také prochází žaludkem. Láska nás baví a obklopuje. Díky akčním zamilovaným středám v Luxoru si každý týden můžete dopřát bez výčitek další porci knižní lásky, protože ve středu jsou v Luxoru zamilované knihy jen za polovinu.

Napínavý pátek vám po perném týdnu nachystá detektivky, thrillery nebo psychologické romány na víkend s 50% slevou. Celý pracovní týden vás budeme napínat, co to bude tentokrát za titul, protože v Luxoru je každý pátek napínavý.

Veselá neděle je v Luxoru každá! Zvlášť, když nás navštívíte spolu s dětmi. Proto každou neděli chystáme encyklopedii, pohádkovou či young adult knihu s 50% slevou. Veselá neděle je ještě veselejší díky 50% slevě. 

Nenechte si utéct novinky! Sledujte nás na sociálních sítích (FacebookInstagram a YouTube).

Nebo se přihlašte k odběru newsletteru.

Těšíme se na vás a přejeme plno krásných příběhů každý den!

Vaše #luxorcrew 

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *