Pokémon shop in shop má narozeniny!

Pokémon Shop in Shop slaví první narozeniny. Do Luxoru zavítá Pikachu!

Jediný oficiální Pokémon Shop in Shop v České republice oslaví v sobotu 14. září 2024 své první narozeniny! Na co se můžete těšit?

V 9:00 odstartuje v Paláci knih Luxor v Praze exkluzivní prodej sady Pokémon Trading Card Game (TCG) Dark Powers ex Special Collection.

Až do odpoledních hodin čeká na návštěvníky bohatý a zábavný program, včetně sběratelských dárků a soutěží. A přijde také Pikachu!

Prostor Pokémon v přízemí Paláce knih Luxor na Václavském náměstí v Praze funguje jako tzv. shop in shop, tedy doslova obchod v obchodě. Jedná se o první oficiálně licencovaný projekt tohoto typu ve spolupráci s The Pokémon Company International v České republice. V Luxoru je už rok v provozu unikátní prostor v nápadném designu a sochou ikonického Pokémona Pikachu. To vše je vidět skrz výlohu i z Václavského náměstí.

Ve spolupráci s The Pokémon Company International jsme pro fanoušky připravili speciální sadu Pokémon TCG Dark Powers ex Special Collection! A už od 2. srpna je v Pokémon shop in shopu k zakoupení také edice TCG Pokémon Scarlet & Violet: Shrouded Fable. V pátek 13. září 2024 vychází nová edice TCG Pokémon Scarlet & Violet: Stellar Crown.

V Luxoru máme nejbohatší nabídku sběratelských karet Pokémon TCG. S Pokémon TCG kartami se nejčastěji učí hrát úplní nováčci, ale v Luxoru jsou k dispozici produkty, které osloví začátečníky i zkušené hráče. Fanoušci a sběratelé u nás v Luxoru najdou vše od booster balíčků až po trainer boxy nebo exkluzivní produkty.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *