červencové knižní novinky

Vyjde v červenci: 7 novinek, které vyhlížíme netrpělivěji než dovolenou

Červenec je obdobím, kdy se na zaslouženou dovolenou odebírají nejen čtenáři, ale i mnozí nakladatelé – i tak se ale najdou novinky, které stojí za pozornost! Nebude chybět nová romantická série od autorky megahitu Čtvrté křídlo, seberozvojová příručka od známé psycholožky ani pořádná dávka krimi od oblíbených autorů. Na které knižní novinky se těšíme nejvíc?

Brian Freeman – Ursulina

9788024298757

Mistr napínavých psychothrillerů přichází s prequelem k románu Hluboký sníh! Bájné příšery mívají různá jména: Yetti, Vasitri, Čučuna… V okrese Černého vlka jí říkají Ursulina. A pro většinu jeho obyvatel není tahle obluda bájná, ale reálná. Protože za sebou nechává rozpárané mrtvoly a jejich krví u nich pokaždé napíše vzkaz: Jsem Ursulina.

Verity Bright – Smrt na plese

Dobrodružku, aristokratku a také amatérskou vyšetřovatelku Eleanor Swiftovou si zamilují příznivci fanoušci Agathy Christie i Panství Downton! Momentálně si však dává pauzu v pátrání, pálí ji totiž mnohem větší problémy: Není moc zdatná tanečnice, nemá co na sebe a je očekávána na maškarním plese v sídle svého nového nápadníka Lance Langhama. Když však na ples dorazí, najde svého milého, jak stojí nad mrtvým plukovníkem a hrozivě mává stříbrným svícnem…

9788024298894

Nita Prose – Tajemný host

9788024298290

Pokračování #1 New York Times bestselleru Pokojská! Molly Grayová je jiná než ostatní. Díky svému citu pro úklid a patřičnou etiketu se ve velkolepém hotelu Regency Grand stala váženou hlavní pokojskou. Avšak vše se převrátí vzhůru nohama, když je v hotelové čajovně nalezen mrtvý světově proslulý autor detektivek. Molly si uvědomuje, že klíč k odhalení vraha spočívá v jejích rukou, pohřbený hluboko v minulosti – zavražděného totiž znala…

Anders de la Motte – Skleněný muž

Milujete severské detektivky Jo Nesbøho nebo Larse Keplera? Potom si nenechte ujít ani dílo Anderse de la Motte – jeho temné případy odhalí ta nejtemnější zákoutí lidské duše! Druhý díl série s inspektorkou Leo Askerovou vás zavede na farmu jejího otce, kde byla nalezena mrtvola. On se stává podezřelým číslo jedna, tvrdí ale, že je nevinný. A zatímco začínají kolovat o záhadných úmrtích a podivných nebeských úkazech, z hlubin povstává Skleněný muž. Z hlubin, odkud se nikdo nikdy nevrátí…

9788024298740

Nicole LePera – Poznej sám sebe

9788024293387

Chcete odhalit své autentické já a žít v souladu s ním? Autorka bestselleru Uzdrav sám sebe a psycholožka, kterou na Instagramu sleduje více než 8 milionů lidí, vám v praktické cvičební knize pomůže zbavit se zažitých vzorců, odstranit návyky přinesené z minulosti, které vám už neslouží, a stát se tou nejlepší verzí sebe sama. Povzbuzující příručka je laskavým společníkem na cestě k sebepochopení.

Rebecca Yarros – Všemi smysly

První díl návykové romantické série od autorky megahitu Čtvrté křídlo! Dvacetiletá Ember má ze dne na den na starosti tátův pohřeb, zhroucenou mámu i dva mladší sourozence. Naštěstí se ale v té správné chvíli zjeví Josh Walker, sexy potetovaný fešák, hokejová hvězda a zároveň její nový soused, se kterým na svou bolest aspoň na chvíli zapomene. Když ale vyjde najevo Joshovo tajemství, její svět se otřese. A Ember se musí rozhodnout, jestli zvládne milovat muže, který by ji mohl zničit.

9788025368046

Jeffery Deaver – Hodinářův trik

9788076626799

Šestnáctý případ geniálního vyšetřovatele Lincolna Rhyma! V New Yorku se záhadně zřítí stavební jeřáb, který způsobí obrovskou zkázu. K sabotáži se brzy přihlásí lidé z tajemné politické frakce a předloží ultimátum: pokud nedostanou, co chtějí, zřítí se do čtyřiadvaceti hodin další jeřáb. New York je paralyzovaný panikou. A pak geniální kriminalista přijde na to, že za vším stojí jeho úhlavní nepřítel – Hodinář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *