letní čtení

Jak si ulehčit balení na dovolenou? Vyrazte s e-knihou! 7 tipů na letní čtení

Kolikrát jste už balili na dovolenou a pečlivě propočítávali, kolik knih s sebou vzít, aby vám vystačily do konce pobytu, ale nezabraly půl kufru? Víme, jak si ušetřit starosti: Dejte tentokrát přednost e-knihám! Mnohdy vyjdou levněji než papírové knihy, nezatíží zavazadlo a můžete je číst kdykoliv a kdekoliv – na cesty si tak klidně můžete zabalit třeba celou knihovnu. Máme pro vás několik tipů na e-knihy, které jsou na dovolenou jako dělané.

Shari Lapena – Všude samí lháři

EB936760

Čtou se jedním dechem, a navíc z nich příjemně mrazí: rodinné psychothrillery Shari Lapeny! V tom nejnovějším se vydáte do městečka Stanhope, ze kterého doslova sálá klid a bezpečí. Ovšem jen do doby, než se ztratí devítiletá Avery, a najednou se ukáže, že se ve spořádaném sousedství nedá nikomu věřit…

Robert Galbraith – Černočerné srdce

Je pro vás dovolená jediná příležitost, kdy máte čas a energii na pořádnou bichli? Detektivní román Černočerné srdce o neuvěřitelných 1152 stránkách není právě čtení do kabelky – přibalte si ho raději jako e-knihu! Do kanceláře vyšetřovatelů vtrhne rozrušená žena – spoluautorka seriálu Černočerné srdce, kterou pronásleduje člověk z internetu. Detektiv usoudí, že jí nemají jak pomoci, a případ pustí z hlavy. Potom je ale mladá žena zavražděna, a to přímo na hřbitově, kde se její seriál odehrává.

EB925815

Ali Abdaal – Pohodová produktivita

EB940985

Pokud si nemůžete pomoci a považujete odpočinek na pláži za zoufale neproduktivní čas, využijte ho k seberozvoji! S Pohodovou produktivitou poznáte jednoduché principy a snadno realizovatelné změny, které můžete aplikovat, abyste dosáhli více a žili lépe. Kniha odhaluje, že klíčem k produktivitě překvapivě není disciplína, ale radost!

Elena Armas – Americký milostný experiment

Pokud vás loni na dovolené doprovázela Láska po španělsku, ani letos vás její autorka Elena Armas nenechá ve štychu a přichází s dalším hravým romcomem! Na začínající spisovatelku Rosie se lepí smůla – má tvůrčí krizi, a navíc se jí v bytě zřítil strop. Naštěstí má náhradní klíč k loftu své nejlepší kamarádky, to však vůbec netuší, že její útočiště už zabral někdo jiný. Lucas. Linin (naprosto neodolatelný) bratranec. Prochází se po bytě jen v ručníku, poťouchle se usmívá, má sexy přízvuk, vaří a má zajímavé nápady…

EB945087

Hannah Grace – Na ledě

EB937226

Opojná romance Na ledě vás v tropických teplotách příliš neochladí – na ledové ploše totiž bude pěkně žhavo! Světová TikToková senzace plná vzrušující chemie a žhavého škádlení, ve které rivalita mezi krasobruslařkou a hokejistou přeroste v něco mnohem víc, je dokonalou čtivou oddechovkou na prázdniny.

Sangu Mandanna – Přísně tajný spolek svérázných čarodějek

Hřejivá fantasy je přesně to, co vaše mysl potřebuje, aby se přepnula do dovolenkového módu! Společenství čarodějek hrozí prozrazení – za pár týdnů má dorazit právník, na jehož rozhodnutí závisí osudy všech v domě. A jasně, rozhodně v čarodějky nevěří, a pokud by v ně uvěřil, chtěl by ty monstra smazat z povrchu zemského. A tak čarodějka Mika vyráží na záchrannou misi. Čelit bude dětem, právníkům, hněvu nejstarší čarodějky v Anglii i zatraceně pohlednému Irovi.

9788024296739

Lucie Kutrová – Proč (ne)cestovat s tátou po Skandinávii

EB946101

Chcete procestovat pár zemí navíc? Vyrazte na cestu po Skandinávii s Lucií Kutrovou! „Holka s bucket listem“ a autorka oblíbených cestopisů vyráží na další dobrodružnou cestu – a kromě věrného psího parťáka Marvela s sebou tentokrát bere i svého tátu. Jak spolu třicítka, chlupáč a důchodce zvládnou měsíc ve Skandinávii? Dokážou se navzájem nepřizabít na dvou metrech čtverečních tátovy dodávky?

Jak v Luxoru koupíte e-knihu?

1) Na pár kliknutí na Luxor.cz. E-knihu po nákupu najdete ve svém uživatelském účtu v sekci Ke stažení, odkud si ji můžete stáhnout do čtečky, a zároveň vás bude ihned čekat v aplikaci Můj Luxor.

2) V aplikaci Můj Luxor. Zakoupit audioknihu trvá pouhých pár vteřin a ihned se můžete pustit do čtení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *